läsa Så blir du snuskigt rik i det snabbväxande Asien pdf epub

läsa Så blir du snuskigt rik i det snabbväxande Asien pdf epub

Så blir du snuskigt rik i det snabbväxande Asien

  • Siffra: 906174989622518
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.4/5 (Votes: 2132)
  • Paperback : 155 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Flytta till stan! Bli inte kär! Undvik idealister!

En pojke föds på landsbygden i ett land som kan vara Pakistan. Att stanna i byn skulle innebära ett hårt, fattigt liv och mest troligt ett för tidigt slut. Men vår huvudperson har ett annat öde framför sig. Berättaren driver honom framåt: Att bli snuskigt rik är möjligt, men kräver uppoffringar. Pojken gör allting rätt. Han flyttar till stan, utbildar sig, arbetar hårt och bygger upp ett affärsimperium genom att hörsamma berättarens råd: "undvik idealister", "var beredd att ta till våld" och, viktigast av allt, "bli inte kär".
För det här är också en historia om kärlek, om en pojke och en flicka som livet igenom har en stark längtan till varandra och vars vägar korsas gång på gång.

I romanen Så blir du snuskigt rik i det snabbväxande Asien lånar Mohsin Hamid självhjälpbokens form och beskriver i tolv kapitel hur du tar dig från extrem fattigdom till snuskig rikedom.

"Mr. Hamid bekräftar sin plats som en av sin generations mest uppfinningsrika och begåvade författare."
The New York Times

"Full av insiktsfulla och träffande formuleringar som man genast vill citera och dela med sig av. Som sätter ord på globala och sociala fenomen och strömningar i vår tid, och på vad det innebär att vara människa i alla tider. Läs den här smarta, vackra och engagerande romanen."
SvD

Relaterade böcker